Meny vecka 29

Måndag
Färsbiffar med champinjonsås, stekt potatis, syrad rödlök och romanesco.

Tisdag
Panerad torsk med tartarsås, broccoli, syrad gul morot och potatis.

Onsdag
Vaggeryds Isterband med dillstuvad potatis, rödbetor, rostad lök och senap.

Torsdag
Sesambakad lax med smörsås med smak av wasabi, rostad blomkål och stompad potatis.

Fredag
Fläsksida med dragonsås, bakade betor, rostade palsternackor, pepparmajonnäs samt rotfruktsgratäng.

Lördag
Bräserad oxkind med stekt sidfläsk, saltgurka, stekt lök, svartavinbärsgelé, smashad potatis med västerbottenost. 179 kr

Söndag
Pluma serveras med sparris, rödvinssås, örtsmör samt klyftpotatis. 179 kr

Veckans vegetariska
Zucchinibiffar med syrad lök, broccoli, stekt bulgur, aioli samt isade rädisor.

Veckans husman
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon. 185 kr . Serveras måndag - fredag .

LUNCHBUFFÉN SERVERAS :
Måndag - Fredag 11.30 - 15.00 / 159 kr
Lördag - Söndag 11.30 - 15.00 / 179 kr

För bokningsförfrågningar vänligen kontakta 0144-12163 info@ombergsgolfresort.se