Meny vecka 17
Måndag
Örtmarinerad fläskfilé serveras med rostade rotfrukter, fräst champinjon och brynt vitlökssky
Tisdag
Ångad kolja serveras med rostad blomkål & broccoli, vitvinssås samt dillslungad potatis
Onsdag
Biff ala Lindström med saltgurka, rödvinssky, rostad potatis och sockerärtor
Torsdag
Dill och persiljebakad lax serveras med pak choi, syrad morot, sesammajonnäs, limesås och stompad potatis - Ä
Fredag
Parmesan & pankopanerad kyckling med ris, bakad romanesco & lök, kycklingbuljong samt ponzumajonnäs - G, Ä
Lördag
Wallenbergare serveras med potatispuré, skirat smör, ärtor och rårörda lingon
Söndag
Schnitzel serveras med kapris, citron, gröna ärtor, bearnaisesås, rödvinssås samt stekt potatis - Ä
Veckans vegetariska
Rödbetsbiff med smörstekta champinjoner, yoghurtsås och bulgur
Veckans husman
Isterband serveras med persiljestuvad potatis, rostad lök, rödbetor och senap - G
BRÖD - SALLADSBUFFÉ - KAFFE & KAKA INGÅR I DAGENS LUNCHBUFFÉ
G=Innehåller gluten, L=Innehåller laktos, Ä=innehåller ägg
Måndag - Fredag 11.30 - 14.00 / 159 kr
Lördag - Söndag 11.30 - 14.00 / 179 kr
För bokningsförfrågningar vänligen kontakta 0144-12163 eller info@ombergsgolfresort.se