À la carte

Förrätter

GURKSOPPA 155:-
LÖJROM - JALAPEÑO - LOTUSROT

ÖRTGRAVAD OXFILÉ 155:-
TRYFFEL - YUZU - GRÄSLÖK

TARTAR PÅ FRÖYALAX 165:-
WASABI – PONZU – RISNUDLAR

Varmrätter

GÖS 335:-
KANTARELL - SPETSKÅL - MUSSLA

KALV 335:-
OXSVANS - PUMPA - RABARBER

SOJABÖNSKROCKETT 295:-
PALSTERNACKA - KANTARELL - PUMPA

DESSERTER

MANDELKAKA 145:-
VALNÖT - PÄRON - TONKABÖNA

CHOKLADPANNACOTTA 145:-
HALLON - YUZU - VIT CHOKLAD

KARAMELISERAD OST 165:-
GRAN - HASSELNÖT - KNÄCKE


KVÄLLS ALA CARTE SERVERAS:
Måndag - Söndag 18.00 - 20.30


Starters

CUCUMBER SOUP 155:-
BLEAK ROE - JALAPEÑO - LOTUSROT

HERBCURED BEEF TENDERLOIN 155:-
TRUFFLE - YUZU - CHIVES

TARTAR ON FRÖYASALMON 165:-
WASABI – PONZU – RICENUDLES

MAIN COURSES

ZANDER 335:-
CHANTERELLE - POINTED CABBAGE - MUSSEL

VEAL 335:-
BEEFTAIL - PUMPKIN - RHUBARB

SOYBEAN CROQUETTE 295:-
PARSNIP - CHANTARELLE - PUMPKIN


DESSERTS

ALMONDCAKE 145:-
WALNUT - PEAR - TONKABEAN

CHOCOLATEPANNACOTTA 145:-
RASPBERRY - YUZU - WHITE CHOCOLATE

CARAMELIZED CHEESE 165:-
FIR - HAZELNUT - CRISP